Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за Дистанционно управление

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за Дистанционно управление

Колеги интересува ме имам ли такава функция като ми е отворен прозореца и ако заключа колата да се вдигат сами прозорците и мога ли да изключвам имобилайзера от дистанционното ?
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 2001 150 HP Berlina

За заводската аларма не знам,но допълнителните могат всякакви магии.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Аз лично съм точно така. Имобилайзера е изключен от дистанционното и съм го направил като заключа колата да се качват прозорците. Има и недостатъци. Примерно ако лятото искаш да си оставиш прозореца 1 пръст разстояние да влиза по малко въздух....не става Другото което е, моята аларма я слага един "Майстор" и като заключа колата първо се качва десния прозорец и след като се качи до горе тогава почва левия, което мен супер много ме дразни, но няма начин, така ще е

Comment

колеги че на 156 нали няма модул за вдигане на прозорците с ценралното или аз незнам?
        интересно ми стана или се активират само с пупешките аларми!
        Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
        Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

такъв модул ви трябва http://www.avto.bim.bg/Komfort-modul...a_pr46458.html и сте в джаза ако искате само да се вдигат стъклата след като я заключите
          GTV 2.0 TS 16V 1998
          HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщение
            Аз лично съм точно така. Имобилайзера е изключен от дистанционното и съм го направил като заключа колата да се качват прозорците. Има и недостатъци. Примерно ако лятото искаш да си оставиш прозореца 1 пръст разстояние да влиза по малко въздух....не става Другото което е, моята аларма я слага един "Майстор" и като заключа колата първо се качва десния прозорец и след като се качи до горе тогава почва левия, което мен супер много ме дразни, но няма начин, така ще е
            Майсторът ти много добре го е направил, това е правилният начин.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

И как става от дистанционното ?
              Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 2001 150 HP Berlina

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                Майсторът ти много добре го е направил, това е правилният начин.
                Може така да е по - правилно и да е по надеждно, но на мен не ми харесва, а съм виждал да го правят и едновременно да се качват прозорците

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kvo Покажи съобщение
                  такъв модул ви трябва http://www.avto.bim.bg/Komfort-modul...a_pr46458.html и сте в джаза ако искате само да се вдигат стъклата след като я заключите
                  И как точно се врузва,плуг енд плей ли е или има разни кабели

Comment

Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
                    И как точно се врузва,плуг енд плей ли е или има разни кабели
                    прави се само "връзка" ... след като си натиснеш бутона който ти заключва колата сигнал отива до модула и той вдига стъклата, мисля че е на принципа след нарастване на тока т.е. усилието на моторчето за вдигане на стъклата премине определена стойност да изключи веригата ...
                    GTV 2.0 TS 16V 1998

Comment

И някои знае ли как точно се връзва за да си го поръчвам?

Comment

Намери техническото описание на въпросното устройство и тогава някой може да ти каже, как се свързва към инсталацията на колата.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Намери техническото описание на въпросното устройство и тогава някой може да ти каже, как се свързва към инсталацията на колата.
                          различни модули, различни управления принципа един и същ ...както ти е каза колегата спри се на някой модел всички имат инструкции и схеми !
                          GTV 2.0 TS 16V 1998

Comment

Здравейте!
                            Когато си отключа колата и задържа копчето за отключване стъклата ми се свалят,но когато натисна копчето за заключване и го задържа,прозорците не се вдигат>Може ли някой да ми каже какъв е проблема!?
                            Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщение
                              Здравейте!
                              Когато си отключа колата и задържа копчето за отключване стъклата ми се свалят,но когато натисна копчето за заключване и го задържа,прозорците не се вдигат>Може ли някой да ми каже какъв е проблема!?
                              Аз го имам същия проблем. Понеже имам колега пак със 147 и при него при задържане на копчетата се и свалят и вдигат. При мен само се свалят и то ми направи впечатление, че колкото и да задържам копчето за отключване се свалят до едно положение не искат изцяло?
                              Нещо от ключа ли е или софтуерно?
                              '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

Working...
                              X