Колеги интересува ме имам ли такава функция като ми е отворен прозореца и ако заключа колата да се вдигат сами прозорците и мога ли да изключвам имобилайзера от дистанционното ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за Дистанционно управление
Collapse
X
-
Аз лично съм точно така. Имобилайзера е изключен от дистанционното и съм го направил като заключа колата да се качват прозорците. Има и недостатъци. Примерно ако лятото искаш да си оставиш прозореца 1 пръст разстояние да влиза по малко въздух....не ставаДругото което е, моята аларма я слага един "Майстор" и като заключа колата първо се качва десния прозорец и след като се качи до горе тогава почва левия, което мен супер много ме дразни, но няма начин, така ще е
Comment
-
колеги че на 156 нали няма модул за вдигане на прозорците с ценралното или аз незнам?
интересно ми стана или се активират само с пупешките аларми!
Comment
-
такъв модул ви трябва http://www.avto.bim.bg/Komfort-modul...a_pr46458.html и сте в джаза ако искате само да се вдигат стъклата след като я заключитеGTV 2.0 TS 16V 1998
HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщениеАз лично съм точно така. Имобилайзера е изключен от дистанционното и съм го направил като заключа колата да се качват прозорците. Има и недостатъци. Примерно ако лятото искаш да си оставиш прозореца 1 пръст разстояние да влиза по малко въздух....не ставаДругото което е, моята аларма я слага един "Майстор" и като заключа колата първо се качва десния прозорец и след като се качи до горе тогава почва левия, което мен супер много ме дразни, но няма начин, така ще е
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеМайсторът ти много добре го е направил, това е правилният начин.
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kvo Покажи съобщениетакъв модул ви трябва http://www.avto.bim.bg/Komfort-modul...a_pr46458.html и сте в джаза ако искате само да се вдигат стъклата след като я заключите
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеИ как точно се врузва,плуг енд плей ли е или има разни кабелиGTV 2.0 TS 16V 1998
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеИ някои знае ли как точно се връзва за да си го поръчвам?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНамери техническото описание на въпросното устройство и тогава някой може да ти каже, как се свързва към инсталацията на колата.Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеИ някои знае ли как точно се връзва за да си го поръчвам?GTV 2.0 TS 16V 1998
Comment
-
Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщениеЗдравейте!
Когато си отключа колата и задържа копчето за отключване стъклата ми се свалят,но когато натисна копчето за заключване и го задържа,прозорците не се вдигат>Може ли някой да ми каже какъв е проблема!?
Нещо от ключа ли е или софтуерно?'06 Alfa Crosswagon Q4
Comment
Comment